Mitt namn är Linnéa Håkansson, jag är 19 år gammal och kommer ifrån Karlstad. Den 5e November 2012 startar jag mitt äventyr och sticker iväg som au pair. Kommer bo tillsammans med en underbar familj i Long Valley New Jersey, ungefär en timme utanför NYC. Följ mig och mitt år i staterna!

Skandinaviska Institutet

Publicerad 2013-02-28 03:17:27 i Au pair - Livet som au pair,

 
Som ni alla vet så går jag genom organisationen skandinaviska institutet(som till och med har fått fetaste länkningen av mig till höger) och jag tänkte bara ta mig tiden att uppskatta hur otroligt hjälpsamma de har varit i varje steg jag tagit mot usa. Sen är au pair in America, som är organisationen här i usa, minst lika hjälpsamma. Fick snabb hjälp och trevligt tillmötesgående när jag behövde få hjälp med mitt visum innan vi stack till Mexico. Kunde inte varit nöjdare!
 
För att komma till poängen med det här inlägget: Ville bara säga att jag tycker att det är otroligt kul att det är så många som kikar in här om dagarna, även om jag är ganska kass på att uppdatera.. Till stor del så har jag skandinaviska institutet att tacka för mina läsare då de faktiskt länkar till min blogg!
 
Kram på er alla fina läsare ska försöka att bättra mig. Är säker på att bloggen blir mer spännande när solen och värmen kommer fram, då jag faktiskt kommer göra något om dagarna!

Livet rullar på

Publicerad 2013-02-28 01:09:56 i Au pair - Livet som au pair,

Nu har det gått ett par veckor sedan vi kom hem och allt är tillbaka till det vanliga igen. Finns därför inte så mycket att dela med mig av så tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg om shoppingen här borta. Det är alltså inte så att jag slutat shoppa, bara att jag inte visar hur mycket jag faktiskt köper. Usch och fy vad jag bränner pengar. I helgen innan jag och ebb var iväg på bio så spenderade vi några minuter inne I mallet.. Och ut med påsar kom jag..

Förbereder mig för sommar tider genom kläder just nu. Jag köper nämligen ytterst sällan vinterkläder...

Hej Asien!

Publicerad 2013-02-23 22:39:27 i Au pair - Livet som au pair,

Idag kom min värdmamma hem efter en veckas rännandes i Asien, och det innebär godis. Har suttit här i ett tag nu och försökt förstå mig på detta godis från Hong Kong. Marshmallows tex kan inte bara få vara marshmallows utan är antingen kokos doppade eller propade med kakao. Ganska fränt det där ändå, hur olikt saker faktiskt är!

Bildbomd: Mexico

Publicerad 2013-02-23 19:07:45 i Allmänt, Au pair - Livet i USA, Au pair - Livet som au pair,

livsnjutaren
hade min egna utomhus dusch, herrejösses vad jag saknar känslan av att duscha utomhus!
Reagan njuter lite smått sådär
mina fina värdbarn, minus Aidan
sol, hav och corona. blir inte mycket bättre än så
det lilla man fick se av den riktiga delen av Mexico
Veckan i Mexico var så långt bortom mina förväntningar att jag inte riktigt vet var jag ska börja.. Vi bodde inte bara på ett four seasons hotel, utan hade även det bästa rummet av dem alla! Var i princip en villa, med tre terasser och egen infinity pool med helt sanslös utsikt över havet. Spenderade härliga timmar vid havet, hade en solsäker vecka och bara njöt. Spenderade även en dag till sjöss då vi stack ut i fetaste yachten, dagen bestod av solning, snorkling, vattenskootrande och massvis av guacamole!

svenska kanelbullar

Publicerad 2013-02-22 23:02:15 i

När man försöker baka svenska kanelbullar i usa så får man exprimentera lite.. Hade nämligen inget pärlsocker, det är uppenbarligen svenskt. Planen var att jag skulle beställa det från amazon innan vi stack till Mexico men glömde helt bort det. Så vi fick helt enkelt använda strössel med extremt högt nummer av E... som supplement. Nu ska vi strax sticka ivaäg och käka på Burger King!

Oh my lord

Publicerad 2013-02-19 15:19:17 i Au pair - Livet som au pair,

Herregud tror jag har upplevt det värsta dygnet i mitt liv! Dagen efter vi kom hem ifrån Mexico vilket var lördag, åkte jag in till New York för att möta upp två tjejer som jag inte träffat sen orientation. Dagen började superbra men när klockan närmade sig åtta så kände jag mig sämre och sämre, bestämde mig för att åka hem och i bilen började det gå ut för.. Jag fick nämligen inte bara en solbränna med mig hem ifrån Mexico utan även en bakterie av någon sort. Blev vaken hela natten och fortsatte lång in på dagen. Går inte in på några detaljer men jag mår mycket bättre nu iallafall! Tyvärr blev Aidan lidande av samma sak sista dagen i Mexico, och idag sitter Reagan i samma sits.

Mexico

Publicerad 2013-02-10 05:37:52 i

Hej hallå!

Hann verkligen inte blogga i all packnings hysteri, så tänkte bara meddela er alla att jag nu befinnner mig i underbara Mexico! Har haft en underbar dag i solen och en veckas sådana väntar, underbart!

Bloggen kommer härmed vara ovanligt tom då jag lever i paradiset här borta. If you know what I mean...

2012 mash-up

Publicerad 2013-02-07 02:03:59 i Allmänt,

Tänkte att jag kunde dela med mig av ett youtube klipp hittade, de mest spelade låtarna 2012. Ganska härlig idé ändå så man kan minnas året som varit genom musiken. Även grymt bra gjort!

World best au pair

Publicerad 2013-02-05 21:54:39 i

Det här är vad jag gör mot mina ungar när de inte lyssnar. Även bästa sättet att veta vart jag har dem, de stannar liksom där. Här är det snart dags att sticka iväg på tjejernas dans.

Kram på er

Airport mania

Publicerad 2013-02-05 00:12:15 i

Har gått tillbaka till en gammal favorit, airport mania! Spenderat hela dagen med spelet. Dags att sticks till gymmet

Äntligen min!

Publicerad 2013-02-02 17:28:56 i Allmänt,

 
So white, so beautiful, so slim, so apple, so perfect, so me
 
Med en dator som inte fungerar så är dena vackra pryl otroligt välkommen till min lilla apple familj! Nu är jag åter igen tillbaka på skype!

Line dancing

Publicerad 2013-02-02 17:02:19 i Au pair - Livet i USA, Au pair - Livet som au pair,

Söndagen förra veckan bar det av till en riktigt southern upplevelse, vi var nämligen iväg på en line dancing bar! Herrejösses vad roligt det var! Jag gick in i det hela med tanken om att det skulle vara så tråkigt en extrem cowboy varning, men jag tror banne mig att jag har upptäckt vem jag verkligen är: en cowgirl! Haha så kul hade jag och jag tror att det var för hela känslan och att dansen var gemensam även när man dansar ensam.
 
Kommer definitivt att sticka iväg dit igen haha

Om

Min profilbild

Linnéa

Mitt namn är Linnéa Håkansson, jag är 19 år gammal och kommer ifrån Karlstad. Den 5e November 2012 startar jag mitt äventyr och sticker iväg som au pair. Kommer bo tillsammans med en underbar familj i Long Valley New Jersey, ungefär en timme utanför NYC. Följ mig och mitt år i staterna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela